Hur använder jag GAIA?

Att få den perfekta kolsyremängden är enkelt. När din Quick Connect-cylinder är isatt, följ dessa steg:

1.  Börja med att fylla din BPA-fria kolsyreflaska med vatten till fyllinjen. Kom ihåg att aldrig kolsyra något annat än vatten.
  2. Fäst din BPA-fria kolsyreflaska genom att skruva in den i kolsyremaskinen tills du hör ett klick.
  3.  Kolsyreflaskan är korrekt installerad när det är ett litet mellanrum mellan botten av flaskan och maskinens bas.
  4. För att kolsyra, tryck på kolsyreknappen i korta 1-sekundersintervaller; 3 tryck för standard kolsyra och 5 tryck för stark kolsyra.
    Bubbelnotering: Det kan hända att du ser små isbitar i vattnet om du kolsyrar väldigt kallt vatten. All is som uppstår kommer att smälta.
  5. När den önskade kolsyrenivån uppnåtts, skruva ut kolsyreflaskan. När du börjar skruva ut flaskan kommer du att höra att trycket släpps ut från flaskan med ett pysande ljud.
  6. Smaksätt enligt eget tycke! Njut av ditt kolsyrade vatten som det är eller tillsätt din favoritsmak ur SodaStreams sortiment. Kom ihåg att aldrig tillsätta smak innan du kolsyrar.