Hur följer jag min beställning?

Bubblar du av spänning i väntan på din beställning? Vi förstår dig! När din beställning skickats kommer du få ett textmeddelande med leveransinformation och spårningsuppdateringar från din utlämningsleverantör. Du kan även hänvisa till dina beställningsuppgifter genom att logga in på ditt konto hos Sodastream.se

Har du fortfarande problem med din beställning? Kontakta vårt bubblande supportteam på support@sodastream.se eller ring oss på +46 (0)8 586 30 400 (M-F 8:30 – 16:30).