Hur vet jag om min kolsyrecylinder är tom?

Det finns flera sätt att ta reda på om din kolsyrecylinder är tom:

1. Se till att cylindern sitter fast ordentligt

2. När du trycker på kolsyrningsknappen ser du ingen gas gå ner i din flaska

3. Efter upprepade tryckningar kolsyras ditt vatten inte

4. Du hör fräsande ljud när du försöker kolsyra

5. Väg din cylinder. En full cylinder väger ungefär 1200 gram.

6. Behöver du fylla på? Du kan köpa en ny cylinder online, eller byta ut din cylinder till en påfylld hos en återförsäljare när dig.

Bubbeltips: SodaStream rekommenderar att ha en extra kolsyrecylinder hemma så att du enkelt byta den tomma cylindern i en affär nära dig så när gasen i en cylinder tar slut. På så sätt kan du fortsätta njuta av fräscha bubblande drycker utan uppehåll!

Att titta på denna video kan även hjälpa:

Har du fortfarande problem? Kontakta vårt bubblande supportteam på support@sodastream.se eller ring oss på +46 (0)8 586 30 400 (M-F 8:30 – 16:30).