Jag har en Spirit One Touch kolsyremaskin och vill kolsyra vatten. Vad gör jag?

Vi har glada att du frågade eftersom bubbelvatten är vår grej. :)

För att kolsyra vatten med din Spirit One Touch kolsyremaskin följer du dessa enkla steg:

1. Fyll din kolsyreflaska med färskt kallt kranvatten upp till ""fyllningslinjen"". Proffstips: ha en 2: a flaska fylld med kallt kranvatten redo i kylskåpet så att du alltid har en färsk flaska att kolsyra.
2. Se till att du sätter in kolsyreflaskan korrekt. Det kommer att finnas ett litet mellanrum mellan botten på kolsyreflaskan och basen på kolsyresmaskinen när den installerats på rätt sätt.
3. Välj din kolsyrningsnivå och tryck på knappen! När du kolsyrar med en 1L flaska är funktionerna för kolsyreknapparna: vänster knapp (en droppe) för lätta bubblor, den mellersta knappen (2 droppar)) för mellan bubblor, högra knappen (tre droppar) för starka bubblor. När du kolsyrar med 0,5L flaskan ska den högra knappen inte användas.

För mer information om hur du använder din Spirit One Touch, se denna video. Har du problem? Kontakta vårt bubblande supportteam på support@sodastream.se, eller ring oss på +46 (0)8 586 30 400 (M-F 8:30 – 16:30).