Betalnings- och leveransinformation

Vi erbjuder betalning via Klarna som accepterar alla stora kreditkort (Visa, Discover, Mastercard), samt erbjuder en utökad fakturamöjlighet. Tyvärr godkänns inte bubbelbyteshandel... än.

Om din beställning överstiger 500 SEK får du gratis leverans (woho!). Om din beställning är under 500 SEK är gratis leverans inte tillgänglig.

Så fort du gjort din beställning bubblar vi igång vår verksamhet! Beställningar behandlas inom 1-2 arbetsdagar och när din vara skickats bör den anlända inom 3-6 arbetsdagar.* Tyvärr erbjuder vi inte alternativ för snabbleverans, men för din bekvämlighet erbjuder vi både hemleverans och postupphämtningsalternativ (beroende på var du bor).

Så fort din beställning lämnar vårt lager kommer du få ett SMS från utlämningsleverantören så att du enkelt kan följa statusen på din beställning och få uppdateringar.

Ytterligare anmärkningar:

*Under helgdagar och höga leveranstider bör din beställning anlända inom 7-10 arbetsdagar.
Denna sajt är specifik för beställningar gjorda i Sverige. Vi erbjuder inte internationella beställningar. Se SodaStream-hemsidan för ditt land för att handla lokalt.
Alla paket kommer anlända i ett paket märkt SodaStream. Våra produkter skickas alltid med en följesedel, utan notering av priser..
Du behöver inte vara hemma vid hemleveranser.

Hittar du inte svaret? Kontakta vårt bubblande supportteam på support@sodastream.se, eller ring oss på +46 (0)8 586 30 400 (M-F 8:30 – 16:30).