Är några av era smaker veganska?

Ja! SodaStream är stolt över att erbjuda ett veganska smakalternativ. Fruit Drops är inte bara helt naturliga med osötade smakessenser som är perfekta för att göra gott kolsyrat vatten med - de är även 100 % veganska!

Även våra andra smaker är vegan-vänliga. De är även Kosher Parve. Så vitt vi vet kommer inga av ingredienserna som vi använder från djur.

För mer information kan du klicka här för att se vår jämförelsekarta över smaker.

Du kan även se ingrediens tiketten på var och en av smaksidorna på vår sajt (skrolla ner). Bläddra i vårt kompletta smakurval här.