Varför kommer det ingen kolsyra från min DUO-maskin?

Kontrollera om du använder en flaska som är kompatibel med DUO. Bubbelvattenmaskinen DUO kan användas med vår diskmaskinsäkra 1L glaskaraff och vår vanliga 1L Fuse-flaska. Flaskor som inte är kompatibla är den klassiska 1L-flaskan, 0,8L glaskaraffen (från Crystal), 0,5L-flaskan och My Only Bottle (0,5L).

Om kolsyran inte är slut kan du fylla på i 1L glaskaraffen eller 1L Fuse-flaskan med vatten upp till MAX-linjen och sedan prova att tillsätta kolsyra igen:

1. Se till att Quick Connect-cylindern är korrekt monterad i cylinderhållaren. Dra bort bakstycket från maskinen. Du drar bort det genom att ta tag i den lilla fliken högst upp på bakstycket bakom kolsyreknappen. Om du har svårt att dra bort bakstycket kan du prova att ta tag i de övre sidorna av bakstycket, dra ut sidorna och sedan dra bakstycket bakåt medan du samtidigt håller kvar i sidorna.
    2. Lägg bakstycket åt sidan och kontrollera om cylindern är korrekt monterad i maskinen och att det rosa cylinderhandtaget är sänkt.
    3. Sätt tillbaka bakstycket genom att klicka i flikarna längst ner på bakstycket i öppningarna på bubbelvattenmaskinens bas, samtidigt som du lutar bakstycket bort från DUO-maskinen.
    4. Fyll på 1L Fuse-flaskan eller 1L glaskaraffen med kallt vatten upp till den utmärkta MAX-linjen. Det får endast vara vatten i flaskan när du tillsätter kolsyra.
    5. Lösgör flaskan genom att dra reglaget åt höger. Kolsyrehuvudet kommer att stiga automatiskt.
    6. Luta flaskbehållaren framåt för att sätta i flaskan och för sedan tillbaka hållaren till upprätt position.
    7. Tryck ner och håll nere kolsyrehuvudet. Lås fast flaskan genom att dra reglaget åt vänster. I låst läge kommer reglaget att vara i linje med den lilla pricken som sitter under SodaStream-logotypen.
    8. Tryck bestämt ner kolsyreknappen i ungefär två sekunder. Släpp och upprepa. Upprepa 3 gånger för lite bubblor, 5 gånger för mycket bubblor och mer för extra mycket bubblor.
    9. När du har uppnått önskad mängd bubblor låser du försiktigt upp flaskhållaren.