Varför kommer det inte tillräckligt med kolsyra från min DUO-maskin?

Kontrollera om du använder en flaska som är kompatibel med DUO. Bubbelvattenmaskinen DUO kan användas med vår diskmaskinsäkra 1L glaskaraff och vår vanliga 1L Fuse-flaska. Flaskor som inte är kompatibla är den klassiska 1L-flaskan, 0,7L glaskaraffen (från Crystal), 0,5L-flaskan och My Only Bottle (0,5L).

Om du använder rätt flaska och fortfarande inte får tillräckligt med bubblor kan du titta närmare på guiden nedan.

1. Om du inte har adderat någon smaksättare kan du prova att tillsätta kolsyra med ett eller två extra pump genom att bestämt trycka ner kolsyreknappen i ungefär två sekunder.
     Släpp och upprepa. Du får inte tillsätta kolsyra om du redan har adderat en smaksättare.
  2. Kontrollera om du kan se några bubblor när du har tryckt ner kolsyreknappen några gånger. Om inte kan det vara så att du har slut på kolsyra. Du kan få tag i en ny cylinder hos någon av våra återförsäljare.