Hjälp! Efter att jag trycker på kolsyrningsknappen så läcker det ut gas!

Det bubblar över! Ta det lugnt, vi ska hjälpa dig.

Om din cylinder läcker gas, ta inte bort flaskan eller cylindern och fortsätt inte att trycka på kolsyrningsknappen.

Våra bubbelvattenmaskiner är utrustade med två ventiler som säkert släpper ut överflödig gas, så vänta tills ljudet av läckande gas har upphört helt innan du fortsätter att hantera maskinen.

Om du upplever detta problem, kontakta vårt bubbliga Sparkle Support team för att snabbt få hjälp!

Ange följande information så att vi kan byta ut din cylinder och våra bubbelexperter lättare kan förstå vilket problem du har upplevt:

1. Var du köpte din cylinder.
  2. Vilken modell på bubbelvattenmaskin du äger (modellnummer står på ett klistermärke bakom cylindern)
  3. Leveransadress [om relevant, t ex om vi ska skicka en ny cylinder eller maskin]

Vi hoppas att du snart kan börja bubbla igen! Tveka inte att kontakta vårt Sparkle-Care Team igen om samma problem fortsätter även med en ny cylinder.