Hur skapar jag kolsyrat vatten med TERRA?

Kom igång att bubbla!

1. Börja med att fylla din flaska med kallt vatten upp till MAX-linjen. Kom ihåg att alltid tillsätta bubblor i vattnet innan du adderar smaksättare.
  2. Luta flaskstödet utåt mot dig tills du hör ett klickljud. Dra inte i kolsyreröret.
  3. Placera mynningen på flaskan i Snap-Lock-systemet och tryck flaskan uppåt och bakåt. Snap-Lock-systemet kommer att hålla flaskan svävande i en vertikal position över basen. Flaskan är korrekt placerad när det finns ett mellanrum mellan flaskan och basen.
  4. Tillsätt kolsyra genom att bestämt trycka ner kolsyreknappen hela vägen och hålla knappen nertryckt i 1–2 sekunder innan du släpper. Upprepa 3 gånger för vanliga bubblor och 5 gånger för mycket bubblor. Bubbelmeddelande: Det kan dyka upp små iskristaller om du tillsätter kolsyra i mycket kallt vatten. Eventuella iskristaller kommer att smälta.
  5. När du har uppnått önskad mängd bubblor drar du försiktigt flaskan mot dig tills den är utåtvinklad så långt det går och tar sedan bort den. Ta inte bort flaskan innan du har hört ett pysande ljud från överskottskolsyra som släpps ut. Tvinga heller aldrig ut flaskan ur Snap-Lock-systemet.
  6. Välj din egen smak! Njut av ditt bubbelvatten som det är eller addera önskad SodaStream-smak för att skapa en god smaksatt dryck, men kom ihåg att alltid tillsätta kolsyra innan du adderar eventuell smaksättare.