Varför kommer det ingen kolsyra från min ART-maskin?

Får du inte tillräckligt med bubblor? Då ska vi se till att du får fler.

För att se om kolsyran är slut ska du först kontrollera om Quick Connect-cylindern är korrekt monterad i cylinderhållaren och att det rosa cylinderhandtaget är nedsänkt. Efter att du har kontrollerat detta kan du prova att trycka ner kolsyrereglaget några gånger för att se om det kommer ut någon kolsyra i flaskan.

Om det är slut på kolsyra kan du klicka här för att hitta en återförsäljare nära dig.

Om det inte är slut på kolsyra kan du testa att följa stegen nedan för att kunna börja skapa bubblor igen:

1. Luta flaskstödet mot dig tills du hör ett klickljud och sätt sedan in flaskan i Snap-Lock-systemet genom att trycka mynningen uppåt och bakåt. Du behöver inte skruva fast flaskan i bubbelvattenmaskinen för att sätta i och ta ut den.
  2. Tryck ner kolsyrereglaget helt för att tillsätta kolsyra. Håll det nertryckt i 1 sekund innan du släpper. Tryck inte för hårt. Upprepa tre gånger för vanliga bubblor och 5 gånger för mycket bubblor.
  3. När du har fått den kolsyremängd du önskar drar du flaskan mot dig och tar bort den från maskinen.